Skip to main content

Opleidingen en
trainingen

Op zoek naar opleidingen en trainingen voor bouwkundige brandpreventie? Op locatie voor individuele medewerkers, of incompany voor uw beveiligingsteam? VeriScan brengt u in contact met de Brand Preventie Academy, het toonaangevende opleidingsinstituut op het gebied van brandveiligheid, met het grootste aanbod van opleidingen.

Meer informatie aanvragen

Brandpreventiedeskundige (BPD1),
bouwplantoetser en docent

Uit naam van dit instituut verzorgt Ruud sinds 2013 opleidingen en trainingen. Als brandpreventiedeskundige (BPD1) en bouwplantoetser heeft hij jarenlange ervaring in bouwkundige, installatietechnische en organisatorische brandpreventie. Ruud de Ridder beschikt over brede en diepgaande kennis van het Bouwbesluit en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Zijn motto is: aan de kwaliteit van brandveiligheid doe je geen concessies.

Brand Preventie Academy

De Brand Preventie Academy heeft opleidingslocaties in Echteld (bij Tiel), Alphen a/d Rijn en Zwolle. Volgens de filosofie van dit instituut werkt een speelse en enthousiaste manier van vertellen het beste om de vaak taaie stof op te nemen. Dat vraagt om een moderne en persoonlijke manier van lesgeven. En dat kan alleen maar met docenten die passie voor hun vak hebben.