Skip to main content

QuickScan
aanvragen

Wilt u snel een indruk krijgen van het brandveiligheidsniveau van uw gebouw op dit moment? Weten waar de grootste risico’s schuilen? VeriScan kan met een quickscan de huidige brandveiligheidsvoorzieningen in uw pand(en) controleren en beoordelen.

 • Snel inzicht in de risico’s van uw vastgoed
 • Huidige situatie duidelijk in beeld
 • Welke maatregelen zijn er nodig
 • Concreet stappenplan met eventuele verbeterpunten.

Vraag nu een QuickScan aan.

  Quickscan: controle en beoordeling
  brandveiligheidsvoorzieningen

  Wilt u snel een indruk krijgen van het brandveiligheidsniveau van uw gebouw op dit moment? Weten waar de grootste risico’s schuilen? VeriScan kan met een quickscan de huidige brandveiligheidsvoorzieningen in uw pand(en) controleren en beoordelen. Die visuele inspectie leert ons hoe het gesteld is met de werking en onderhoud van die voorzieningen en het brandveilige gebruik van uw gebouw.

  De belangrijkste aandachtspunten voor brandveiligheid komen dan snel bovendrijven. Op basis van die bevindingen kunt u gericht onderzoek of een aanvullende inventarisatie laten uitvoeren naar de brandveiligheidsvoorzieningen in het pand.

  Ruud beschikt over brede en diepgaande kennis van het Bouwbesluit en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Als docent is Ruud de Ridder verbonden aan de Brandpreventie Academy; dé opleider op het gebied van brandveiligheid.